<<<<   назад

Описание: 10 родзинок Закарпаття

 

Описание: E:\Mandrivnyk\5\5\html\tu\image\10rodzinok2.jpg

 

Тур 3 дні / 2 ночі

Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас!

 

 

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день

 

виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р – н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30).

2 день

 

сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – повернення в садиби о 20:30.

3 день

 

сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:30).

 

 

Знижки для дітей:
- Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 150 грн./особа.

 

До вартості входить:

  проїзд комфортабельним автобусом,

  проживання 2 ночі,

  супровід гіда-екскурсовода,

  екскурсійне обслуговування в туристичних об?єктах,

  страхування на час подорожі.

До вартості НЕ входить:

  вхідні квитки,

  харчування,

  дегустації вина.

 

На Вас чекають:

- знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією п?ятьох етносів Закарпаття: бойками, лемками, угорцями, циганами, русинами;

- найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;

 

 

- найвидатніші історичні пам?ятки краю: палац Шенборна, Мукачівський замок, Ужгородський замок, історичний центр Ужгорода та Берегово, панорамний огляд Невицького, Виноградівського, Королевського і Хустського замків;

 

 

 

 

 

- краса карпатських гір, озера Синевир, водоспад Шипіт, можливість зробити фото на згадку в наймальовничішому місці Карпат, купання в термальному басейні міста Берегово;

- варіння на повільному вогні у великому чані в лікувальній мінеральній воді;

- дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;

- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

Вартість вхідних квитків:

- палац Шенборнів: загальний – 15 грн., школярі – 10 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- новий термальний басейнЖайворонок” у Берегово: загальний – 200 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см – 100 грн
., діти до 120 см та учасники АТО – безкоштовно;
- дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
- відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
Ужгородський замок: загальний - 45 грн., студенти - 35 грн., учні - 20 грн., діти дошкільного віку - безкоштовно;

- купання в чанах з водою с. Лумшори: 140 грн./особа, діти до 12 років – 90 грн./особа;
- дегустація сиру: загальний – 65 грн.;
- озеро “Синевир”: загальний, пенсійний – 25 грн, студенти і школярі – 10 грн;
- водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., учні – 5 грн.
Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань. 

 Харчування:

Обід у 1-й день  – у ресторані міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні. Меню: салат з капусти, “суп-левеш”, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з черке-папрікаш, компот, хліб. Вартість 90 грн./особа.
Вечеря у 1-й день  – у садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 80 грн./особа.
Сніданок у 2-й день  –у садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день  – відбувається в Ужгороді в кафе “Дельфін”. Меню: борщ, курячий крученик з рисом, салат (огірок, помідор, олія), узвар, хліб. Вартість 100 грн/ос.
Вечеря у 2-й день  – у садибах після повернення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 80 грн./особа.
Сніданок у 3-й день  – в садибах, звичайний європейський. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 3-й день  - в рестораніКолибабіля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, печена картопля з бринзою, шкварками та домашньою ковбасою, хліб, чай з трав. Вартість 110 грн./особа.