Щосуботи.Тур 2 дні / 1 ніч
Панорами Карпат та вулички Ужгорода, смачна їжа та хороші вина, історії кохання та варіння у чані
|
ПРОГРАМА ТУРУ |
1 день
|
виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош) – Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00) |
2 день
|
сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Львів (повернення о 23:30) |
До вартості входить:
u проїзд комфортабельним автобусом,
u проживання, супровід гіда-екскурсовода,
u екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах,
u страхування на час подорожі.
До вартості НЕ входить:
u вхідні квитки,
u харчування
u дегустації меду і вина.
Вартість вхідних квитків:
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- термальний басейн в Косино: загальний – 450 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно грн., діти зростом до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 25 грн.
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
- відвідання культового ресторану “Деца у нотаря” – 5 грн.
- Ужгородський замок: загальний - 50 грн., студентський – 40 грн., дитячий – 20 грн.;
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: загальний - 140 грн., діти до 12 років - 90 грн.
Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат з капусти, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопля по-домашньому із гуляшем, компот, хліб. Вартість 95 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в Ужгороді в ресторані готелю “Вілла Пі”. Пропоноване меню: салат “Овочеве асорті” (огірок, капуста, кріп), буддайська юшка (куряче м'ясо, овочі, гриби), чірке папрікаш (гуляш в сметанному соусі з паприкою), нокедлі (традиційні угорські галушки), хліб, компот. Вартість - 100 грн./особа.